Flyfrakt

Vi har en god fraktavtale med SAS Cargo, og kan tilby flyfrakt til meget rimelige priser.

Vi sender daggamle kyllinger med SAS og Viderøe. Se liste over flyplasser :

Flyfrakt koster kun 980 kroner inkludert MVA. Denne prisen gjelder til alle flyplasser i Norge som brukes av SAS og Viderøe.

Dette er en minimumspris på en viss vekt, som i praksis betaler for transport av over 100 kyllinger. Det er med andre ord veldig lønnsomt å bestille sammen med en venn eller nabo!

I tillegg kommer 200 kroner som dekker pakking og frakt herfra til Gardermoen. Prisene innkluderer MVA.

Vår erfaring er at flyfrakt er en utmerket reisemåte for de små. Kyllingene sendes i spesialesker, der de ligger inntil hverandre og holder varmen sammen. På varmere dager får de en melonbit i esken slik at de ikke tørster ihjel. Flyfrakt er rask og skånsom for kyllingene og vanligvis overlever alle frakten. Men vi påpeker at vi gir ingen garanti annet enn at kyllingene er friske og i god form når vi leverer dem fra oss til SAS.

Vi sender deg faktura som forhåndsbetales. Kyllingene blir deretter sendt ved første passende klekking, eller i den uke du ønsker. Det kan lønne seg å bestille i god tid før høysesongen som starter etter påske. Vi klekker vanligvis hver uke, og flysender minst annenhver klekking.

Det som er viktig er at kyllingene blir hentet så snart flyet lander, og at de blir kjørt rett hjem til deg og får riktig stell. (Se under Kyllingoppdrett) Du får beskjed senest dagen før kyllingene kommer om ankomsttidspunkt og flightnummer. Det er lurt å komme litt tidlig til flyplassen og si i fra at det kommer levende kyllinger som må raskest mulig videre.

Vi setter pris på epost fra deg med tilbakemelding om hvordan det går med kyllingene.